Obavijesti na razini sjedišta

CARNET pomogao edukativnom programu PoMoZi Da i promicanju mentalnog zdravlja djece

by Loomen Admin -

Edukativni program PoMoZi Da razvijen je u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, i prvi je hrvatski edukativni program mentalno-zdravstvenog opismenjavanja odgojno-obrazovnih djelatnika u području mentalnog zdravlja djece i mladih.

PoMoZi Da uspješno se provodi u suradnji s CARNET-om te Agencijom za odgoj i obrazovanje, a podržavaju ga i Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te UNICEF Hrvatska. CARNET je pružao tehničku podršku projektu tako što su edukativni programi bili dostupni korisnicima na CARNET-ovom online sustavu za stručna usavršavanja, a CARNET-ov tim bio je na raspolaganju voditeljima edukacije kao i polaznicima za sva tehnička pitanja.

Više informacija možete doznati na Portalu za škole i stranicama projekta.

Svjetski dan učitelja

by Loomen Admin -

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, Loomen tim Vam upućuje čestitke povodom vašeg dana – Svjetskog dana učitelja, 05. listopada! Najiskrenije se zahvaljujemo na vašem svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što za svoj rad koriste upravo CARNET-ov Loomen.

Najava prekida u radu sustava

by Loomen Admin -

Poštovani korisnici,

zbog planirane nadogradnje i otklanjanja poteškoća najavljujemo prekid u radu sustava danas, 29. 09. 2022. (četvrtak), u vremenu od 20 sati do ponoći.

Hvala na razumijevanju,

Older topics...